Hodnocení obchodu

5,0 2594 hodnocení
5
2564x
4
15x
3
3x
2
2x
1
10x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora Vlaďka | 31.1.2023
Kluci jsou vstřícní , dobře poradí, rychle dodají, spokojenost :-)
B Avatar autora Blanka | 30.1.2023
Velice, děkuji za dárek, perfektní vtip e-mailu a za super zboží.Tento obchod ráda DOPORUČUJI SPOKOJENOST
EM Avatar autora Eliška Miková (Administrátor) 31.1.2023
To jsme rádi. Děkujeme, Blani!
R Avatar autora Radka | 29.1.2023
Ahoj, e-shop super, objednávka dorazila do dvou dnů, jak bylo slíbeno a řemínky vypadají úplně stejně jako na vašich stránkách. Kartička s oslovením a bonbonky mi vyvolaly úsměv na tváři - najednou mám pocit, že se vlastně dobře známe Děkuji, jsem maximálně spokojená
EM Avatar autora Eliška Miková (Administrátor) 31.1.2023
To nás moc potěšilo. Děkujeme, Radko!
HJ Avatar autora Hana Jandová | 26.1.2023
Filipe a Tadeáši moc děkuji. Řemínky jsou super a gumoví medvídci s podepsanou kartičkou nemají chybu. Jen tak dál, ať se Vám daří.
EM Avatar autora Eliška Miková (Administrátor) 30.1.2023
To nás těší. Děkujeme, Hani!
TS Avatar autora Tomáš Staněk | 26.1.2023
Líbí se mi hezké a přátelské jednání se zákazníky. Bohužel jsem obdržel vadný kus, ale reklamace proběhla naprosto super a bez problému. PS: Děkuju za gumové medvídky :)
EM Avatar autora Eliška Miková (Administrátor) 30.1.2023
Děkujeme moc, Tome!
ZG Avatar autora Zdeněk Galanidis | 26.1.2023
Kartička s “vlastnoručními” podpisy je úsměvná, když se nejedná o váš výrobek, ale jako e-shop Ok.
PJ Avatar autora Pavel Jahoda | 26.1.2023
IM Avatar autora Irena Májová | 26.1.2023
AP Avatar autora Aneta Profousová | 26.1.2023
Jsem nadšená :-) Řemínek přišel rychle, je kvalitní. Velice milá byla kartička s oslovením a dobrůtkou. Moc děkuji :-)
EM Avatar autora Eliška Miková (Administrátor) 30.1.2023
To jsme rádi. Děkujeme, Anetko!
E Avatar autora Eva | 26.1.2023
Kvalitní zboží, rychlé dodání, osobní přístup - jsem naprosto spokojená. Všem nákup doporučuji.
EM Avatar autora Eliška Miková (Administrátor) 26.1.2023
Děkujeme moc, Evčo!
A Avatar autora Anna | 25.1.2023
L Avatar autora Lenka B. | 25.1.2023
Veliká spokojenost,rychlé dodání a moje hodinky již zdobí Vaše řemínky
EM Avatar autora Eliška Miková (Administrátor) 26.1.2023
Děkujeme moc, Leni!
I Avatar autora Iva | 25.1.2023
Jsem nadšená. Zboží přišlo rychle, je kvalitní. Velice milá byla kartička s oslovením a podpisy… fakt příjemná pozornost
EM Avatar autora Eliška Miková (Administrátor) 26.1.2023
To jsme rádi. Děkujeme, Ivo!
N Avatar autora Nikola | 25.1.2023
Za mě obrovská spokojenost. Vypadá to stejně jako na obrázků. Krásně to sedí. Rychlá dodávka zásilky. Za mě pouze pozitivní ohodnocení.
EM Avatar autora Eliška Miková (Administrátor) 26.1.2023
To nás těší. Děkujeme, Nikčo!
JC Avatar autora Jiří Chropovský | 25.1.2023
Díky! Vše OK
EM Avatar autora Eliška Miková (Administrátor) 26.1.2023
Díky!
Avatar autora | 25.1.2023
Avatar autora Jaroslava Štrublová | 25.1.2023
Skvělé ,děkuji
EM Avatar autora Eliška Miková (Administrátor) 25.1.2023
My děkujeme!
M Avatar autora Martina | 24.1.2023
naprostá spokojenost :)
EM Avatar autora Eliška Miková (Administrátor) 25.1.2023
Děkujeme, Marťo!
EK Avatar autora Eva Küblová | 24.1.2023
Rychlost, pěkné věci, milý pozdrav a sleva na příští nákup, za mě vše na 1*
EM Avatar autora Eliška Miková (Administrátor) 25.1.2023
Děkujeme moc, Evi!
P Avatar autora Petra | 24.1.2023
Naprostá spokojenost a rychlost a moc milý pozdrav od kluků, velmi to potěšilo i balíček gumových medvídků. Velice doporučuji a určitě jsem nenakoupila naposledy.
EM Avatar autora Eliška Miková (Administrátor) 24.1.2023
Jsme rádi a budeme se těšit. Děkujeme, Peťo!
Nahoru
2594 položek celkem
Zpět do obchodu