Hodnocení obchodu

5,0 1070 hodnocení
5
1053x
4
7x
3
2x
2
2x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lucie S. | 19.1.2022
Řemínky jsou super, neuvěřitelně rychlé dodání a ještě malá pozornost s osobním vzkazem. :) Není co vytknout. Děkuji!
TM Avatar autora Tadeáš Maršálek (Administrátor) 19.1.2022
Děkujeme také, Luci!
J Avatar autora Jana D. | 19.1.2022
Rychlé dodání, perfektní zboží ! určitě se budu vracet ❤️
TM Avatar autora Tadeáš Maršálek (Administrátor) 19.1.2022
Jani, děkujeme mnohokrát!
BH Avatar autora Bohdana Hrnčířová | 19.1.2022
jsem velice spokojená a určitě to nebyl můj poslední nákup zde :-) doporučuji
TM Avatar autora Tadeáš Maršálek (Administrátor) 19.1.2022
Děkujeme, Bohdi! Budeme se těšit :).
K Avatar autora Karolína | 19.1.2022
Rychlost blesku, řemínky super. Dáreček a osobní vzkaz potěšil. Děkuju kluci.
TM Avatar autora Tadeáš Maršálek (Administrátor) 19.1.2022
Děkujeme i my, Káji!
M Avatar autora Marcela | 19.1.2022
Děkuji moc za super nakupování. Zboží dorazilo bleskovou rychlostí v naprostém pořádku. Milÿ vzkaz s přiloženým dárečkem byl třešničkou na dortu…. Jsem moc spokojená a ráda se vrátím!!!! M.
TM Avatar autora Tadeáš Maršálek (Administrátor) 19.1.2022
Budeme se těšit, Marci. Děkujeme!
Avatar autora | 19.1.2022
M Avatar autora Milan | 19.1.2022
Vše naprosto v pohodě!
TM Avatar autora Tadeáš Maršálek (Administrátor) 19.1.2022
Díky, Milane!
L Avatar autora Lucie | 18.1.2022
Naprostá spokojenost, objednávka dorazila velmi rychle, a splnila me očekávání. Mile mě překvapil Váš vzkaz s medvídky :) Moc děkuji a přeji spoustu úspěchu :)
TM Avatar autora Tadeáš Maršálek (Administrátor) 18.1.2022
Oh, děkujeme, Lucie!
A Avatar autora Anička | 18.1.2022
Děkuji Vám moc, objednávka dorazila rychle, a splnila me očekávání, a velmi mile mě překvapil Váš vzkaz a medvídky, které mi dcerka hned sebrala ! Tadeáši a Filipe přeji hodně úspěchu i nadále!
TM Avatar autora Tadeáš Maršálek (Administrátor) 18.1.2022
Děkujeme, Aničko! Jsme moc rádi, že se líbílo!
Avatar autora Xenie Štefíková | 18.1.2022
Naprostá spokojenost. Nakoupila jsem poprvé a jsem mile spokojená děkuji a doporučuji dále
TM Avatar autora Tadeáš Maršálek (Administrátor) 18.1.2022
Děkujeme, Xénie!
M Avatar autora Marie | 18.1.2022
Jsem naprosto spokojená! :) objednávku jsem měla velice rychle u sebe, pečlivě zabalenou, s pěkným vzkazem a sladkostí, což mě velice potěšilo :) Zboží s velmi dobrou kvalitou a za velmi příjemnou cenu! Děkuji! :)
TM Avatar autora Tadeáš Maršálek (Administrátor) 18.1.2022
Děkujeme, Maruš! Jsme rádi, že jsi spokojená! Pak jsme totiž spokojeni i my :).
OW Avatar autora Olga Wagnerová | 17.1.2022
100% spokojenost , rychlé doručení,kvalitní zboží za dobrou cenu!!!A ještě k tomu osobní pozdrav + dáreček,paráda
FF Avatar autora Filip Fandl (Administrátor) 17.1.2022
Sme radi, že vám robíme radosť. Ďakujeme za recenziu, Olgo!
Š Avatar autora Šárka | 17.1.2022
Rychlé vyřízení mohu jen doporučit. Ke klukům se ráda vracím a nakupuji dost často, až peněženka pláče..i vyhověly se vzkazem pro kamarádku na vizitku! Nesetkala jsem se ještě tak s pěkným jednáním jako u kluků…Takže za mě za jedna!!!
FF Avatar autora Filip Fandl (Administrátor) 17.1.2022
Šári, ďakujeme za super recenziu!
B Avatar autora Barbora | 17.1.2022
Rychlé vyřízení, krásný řemínek za dobrou cenu.
FF Avatar autora Filip Fandl (Administrátor) 17.1.2022
Díky, Barči!
MV Avatar autora Michaela Vitvarová | 16.1.2022
Moc doporučuji! Kvalitní kousky a moc příjemný přístup.
FF Avatar autora Filip Fandl (Administrátor) 17.1.2022
Ďakujeme, Miška!
J Avatar autora Jana | 16.1.2022
Super rychle vyrizeni (ve stredu vecer objednano a v patek doma)! Vse v naprostem poradku. Reminky jsou moc pekne. Absolutni spokojenost !Dekuji i za daracek !
FF Avatar autora Filip Fandl (Administrátor) 17.1.2022
Jani, my zase ďakujeme za super recenziu!
Avatar autora | 16.1.2022
B Avatar autora Bohdana | 16.1.2022
Velmi rychlé vyřízení objednávky. Zboží stejné jako na obrázcích a dáreček v balení!. Určitě obchod doporučuji a ráda se vrátím!
FF Avatar autora Filip Fandl (Administrátor) 17.1.2022
Budeme sa tešiť!
J Avatar autora Jitka | 16.1.2022
Avatar autora | 16.1.2022
Super vse je super
TM Avatar autora Tadeáš Maršálek (Administrátor) 18.1.2022
Děkujeme!
Nahoru
1070 položek celkem

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné